Opdracht 1.4b | Promoting household appliance

Bij dit soort opdrachten heb ik altijd de neiging om terug te werken. D.w.z. dat ik iets geks in mn hoofd heb en vervolgens ga terugredeneren om het geheel kloppend te krijgen.

Zo maakte ik eerst een lijstje met huishoudelijke apparaten. Daarna een lijst met belangrijkste persoonlijke eigenschappen:

– Breed Geinteresseerd
– Open voor nieuwe uitdagingen, avonturier
– Sportief & fysiek
– Zachtaardig
– Rustig
– Diepzinnig
– Meedelevend
– Lol in het leven
– Genieten van kleine dingen

De keuze voor een stofzuiger viel al vrij snel, omdat ik plotseling een idee kreeg om een olifant ervoor te gebruiken, waarbij de olifant met zijn slurf kon zuigen. Om het beest nog wat meer karakter mee te geven, dacht ik al snel aan een baby-olifant. Een babyolifant bezit enkele leuke eigenschappen:

– Speels
– Onbevangen
– Sterk voor de leeftijd
– Wordt gezien als schattig

Vervolgens ging ik kijken welke van deze eigenschappen gematched kunnen worden met een stofzuiger. In de tussentijd zocht ik naar een geschikte afbeelding van een stofzuiger. Toen stuitte ik op een handstofzuiger van Philips, en besefte dat dit het geheel kloppend zou maken i.c.m de kleine olifant. Het formaat, de speelsheid en lol die je ermee kan hebben.. het apparaat heeft gewoon iets grappigs, het heeft iets schattigs, en het is vereenigbaar met een sterk en krachtig dier. Wie wil er u geen stofzuiger die deze eigenschappen bezit? Ik denk dat vooral vrouwen zich dankzij deze eigenschappen aangesproken zullen voelen door dit billboard.

Om nog iets duidelijker te maken dat het om een kleine olifant gaat, heb ik er een grotere olifant achter geplaatst.

Hoge resolutie

Plaats een reactie